Såld

Ljus - Fri utsikt - Öppen- Badrum + Gäst wc - Miljötänk

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1996
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  93 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Med ett utmärkt läge nära Gubbängens Centrum finner ni denna stora ljusa stilfulla drömlägenhet på 93 kvm i modern fastighet från 1996. Här bor du på två trappor utan insyn och underbar utsikt över grönområde. Hiss finns.

Med lägenhetens öppna planlösning, takhöjd och stora fönster längs väggarna skapas en härlig rymd. Den stora balkongen i söder ger också goda solchanser och här finns gott om plats för utemöbler.

Lägenheten har ett fint kök och ett stort fräscht badrum med plats för både badkar, tvättmaskin samt förvaring. Dessutom en gäst wc. Perfekt för den stora familjen. Den välplanerade ytan gör detta till ett fantastiskt boende.

Du bor attraktivt i fastigheten och i en förening med fin gemenskap. Dessutom närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden, skolor och förskolor och endast 18 min från Stockholms central. Stabil förening med god ekonomi.

Varmt välkomna.

Slutpris 4 850 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 156 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Adress Majrovägen 35
12249 Enskede
Slutpris 4 850 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-23
Boarea (BOA) 93 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta