Såld

Inglasad balkong - Ljuvligt ljusinsläpp - Högt läge - Modernt boende

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1996
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  49,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till den här ljusa och fina 2:an med läge mot mysig innegård.

Här finner du en trevlig och välplanerad lägenhet med högt läge och allt man kan önska sig. Fin rymd som ger ljuvligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Ett rymligt vardagsrum med utgång till en mysig inglasad balkong med bästa solläge och plats för såväl sittgrupp som plantering. Tänk att få njuta av solen på den underbara och insynsskyddade balkongen en fin sommardag eller varför inte bara sitta ute och njuta av lugnet och ta en kopp kaffe.

Önskar du öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, ett bra sovrum med fint läge samt ett kök med gott om plats för förvaring i fil mot vardagsrummet. Då har du kommit rätt. Dessutom ett stort fräscht badrum med tvättdel.

Du bor attraktivt i fastigheten och i en förening med fin gemenskap och närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Stabil förening med god ekonomi.

På Majrovägen kommer ni garanterat att trivas.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris 2 450 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 157 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort ENSKEDE
Område Enskede - Gubbängen
Adress Majrovägen 35
12245 ENSKEDE
Slutpris 2 450 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-05
Boarea (BOA) 49,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta