Såld

Underbar utsikt – Bästa läget – Inglasad balkong – Nära kommunikationer

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1961
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Varmt välkommen till en trevlig och mysig bostad med högt fint läge på 6 trappor och fantastisk utsikt med bästa solläge. Ingen insyn. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset, den rymliga hallen och det trivsamma vardagsrummet med parkett samt de stora fönsterna läng väggarna. Här är det ljust och luftigt och man trivs. Ett hem att älska helt enkelt. Den trevliga inglasade balkongen med gott om plats för utemöbler och vackert läge ger också många sköna soltimmar.

Lägenheten har dessutom ett fint kök och fräscht renoverat badrum vid stambyte med plats för både dusch och tvättmaskin samt bra förvaring. Du bor attraktivt i fastigheten med närhet till det mesta; centrum, pendeltåg, skogs- och friluftsområden.

Föreningen är väldigt trivsam och stabil.

Varmt välkomna.

Slutpris 2 150 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 159 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Huddinge
Ort Trångsund
Område Trångsund
Adress Tornslingan 41
14261 Trångsund
Slutpris 2 150 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-21
Boarea (BOA) 72 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta