Gavel - Altan - Funkis - Radhuskänsla

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  Entréplan
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  61 m²
 • Avgift
  6 746 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten
 • Pris
  2 450 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade gavellägenhet i lugn miljö med härlig trädäckad altan. Uteplatsen som är väl tilltagen ligger i perfekt söderläge och här finns gott om plats för utemöbler.

Bostaden har dessutom en trevlig öppen planlösning, högt till tak och det mysiga burspråket i vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd. Att det dessutom finns fönster i tre väderstreck gör lägenheten både ljus och behaglig.

Du bor attraktivt i fastigheten vid lugn återvändsgata (ingen genomfartstrafik) och här har du närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central.

Välkomna!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Hall
Välkomnande möblerbar hall med plastmatta på golv och vitmålade väggar. Plats för avhängning och en inbyggd garderob + överskåp.

Kök
Fint kök med matplats för ca 4 personer. Köksluckor och skåp i vit färg samt kakel ovanför arbetsytor. Gott om förvaring. Spis med ugn, fläkt, kyl och frys. Plastmatta på golv.

Badrum
Fräscht badrum med klinker på golv och kakel på vägg samt fönster. Wc, badkar, tvättställ, skåp och handdukstork.

Vardagsrum
Trevligt stort vardagsrum med fönster i två väderstreck, parkettgolv och målade väggar. Mysigt burspråk. Utgång till härlig altan i söder med plats för många. 

Sovrummen
Sovrum 1 med plastmatta och målade väggar.
Sovrum 2 med parkettgolv och målade väggar. 1 klädkammare.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Cirkelvägen 12
12244 Enskede
Lägenhetsnr BRF 101
Våning Entréplan
Boarea (BOA) 61 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Andelstal insats

2,62003%

Andel av månadsavgift

2,64597%

Andel av BRF netto­skuldsättning -1 358 877 kr
Månadsavgift 6 746 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten

Pris 2 450 000 kr (Högstbjudande)

Byggnad

Allmän information

Brf Cirkelhöjden består av 49 lägenheter och 4 lokaler varav 11 lägenheter är hyresrätter, en så kallad dold tillgång. Föreningen bildades 2015 och köpte därefter loss fastigheten. Föreningen innehar marken med tomträtt och tomträttsavgälden är 153 300 kr/år. Avgäldsperioden löper till 2026-12-31.
Under 2016 gjordes flertalet stora renoveringar i fastigheterna, bl a; fasad, VA- och AV-stammar, delar av tak och uppfräschning av trapphus.
2021 - Nytt tak.
2021 - Ny kompressor installerad till bergvärmepump
2021 - Elservis installerad

Kommande renoveringar:
Elstigare
Nya tvättmaskiner
Installera ytterligare en bergvärmepump
Se över hanteringen av matavfall

Parkering
Föreningen har 4 st parkeringsplatser.
På Cirkelvägen och närliggande gator är det fri parkering.

Föreningen höjde avgifterna i janurai 2023-02-01.

Förening

Namn Brf Cirkelhöjden
Org. Nr 769630-9025
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Enskede - Gubbängen

Bostaden ligger några hundra meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m. Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken. I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.