Såld

Ljus - Superfin Gavel - Fin utsikt - Öppen - Miljötänk

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1996
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  80 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till denna ljusa och superfina välplanerade gavellägenhet i modern fastighet från 1996. Med en öppen planlösning bl a mellan kök och vardagsrum, högt till tak och stora fönster längs väggarna skapas en härlig rymd. Här har du en stor inglasad balkong i bästa solläge med fin utsikt mot den avskilda gården med lekplats, odlingslotter mm. Att sitta här och ta en morgonfika eller bara njuta av den härliga utsikten måste vara helt underbart.

Lägenheten är idag en 4:a med tre rymliga sovrum men kan lätt göras om till en stor 3:a om så önskas. Vidare finns ett stort kök med plats för många och ett rymligt badrum som rymmer både badkar, tvättmaskin/torktumlare samt förvaring.

Här bor du attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden, lekparker och endast 18 min från Stockholms central.

Föreningen är dessutom väldigt stabil och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk

Varmt välkomna!

Slutpris 4 295 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 156 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Majrovägen 39
12249 Enskede
Slutpris 4 295 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-02
Boarea (BOA) 80 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta