Såld

Måste upplevas - Radhuskänsla - Öppen - Superfin - Modernt boende

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2007
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  88 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Varmt välkommen till detta mysiga unika boende med toppenläge i Gubbängen och med Majroskogen som granne. Den stora underbara uteplatsen tillika inhägnade tomten gör detta till ett fantastiskt boende och du disponerar en utomhusyta på ca 63 kvm. Uteplatsen har bästa solläge och här finns gott om plats för både utemöbler och socialt umgänge. Perfekt för den som söker en bostad med villakänsla med stor uteplats samtidigt som du får bo i bostadsrättsförening med alla dess bekvämligheter.

Denna fina gavellägenhet har ett ogenerat läge med fönster i flera väderstreck och utsikt mot bland annat skog. Här bjuds det på öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, tre bra sovrum med fint läge samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum. Dessutom ett stort fint badrum.

Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset och den fantastiska rymden samt den generösa takhöjden. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt. Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd nära 20 kvm

Här bor du attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden (Majroskogen), lekparker och endast 18 min från Stockholms central. Föreningen är väldigt stabil och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk.

Varmt välkomna!

Slutpris 4 195 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 159 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Rubanksgränd 6
12246 Enskede
Slutpris 4 195 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-25
Boarea (BOA) 88 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta