Såld

Funkis -Tillbyggd - Friköpt tomt - Altan i väster

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1947
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  81 m²
 • Biarea
  67 m²
 • Tomtareal/mark
  445 m²

Varmt välkommen till ditt framtida hem! Med ett utmärkt lugnt läge i Gubbängens charmiga radhus- och villakvarter finns denna fantastiska tillbyggda bostad byggd 1947. Huset ligger i ett äldre trivsamt område och fastigheten har en stor tomt med soligt läge i väster. Här finns allt man kan önska sig såsom praktisk planlösning med sovrum på samma plan som kök och vardagsrum, en stor trevlig sällskapsdel med panoramafönster med stort ljusinsläpp samt köksfönster med utsikt över trädgården.

Entréplanet bjuder på en ljus och öppen social sällskapsyta med mysig öppen spis med kassett, samt utgång till den vackra insynsskyddade tomten med frukt och bär. Tomten är på 445 kvm och på tomten finns även ett förråd. Underbar trädäckad altan med tak.

Nedre plan är mer eller mindre i original, här finns bland annat ett stort badrum, gillestuga och förråd att utforma efter dina behov. Varför inte bygga ett fint mysigt hemmaspa och njuta av lite vardagslyx.

Barnvänligt område och gångavstånd till allt; Gubbängsfältet, lekplatser, skola, skog, natur, centrum, t-bana och mycket annat.

Varmt välkomna

Slutpris 7 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 159 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Panelvägen 16
12244 Enskede
Slutpris 7 000 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-25
Boarea (BOA) 81 m²
Biarea (BIA) 67 m²
Tomtareal/mark 445 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta