Inglasad balkong - Ljuvligt ljusinsläpp - Högt läge - Modernt boende

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  2
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  51 m²
 • Avgift
  4 544 kr/mån
  inkl. Tillkommer 231 kr/m för bredband
 • Pris
  2 495 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Välkommen till den här ljusa och fina 2:an med läge mot mysig innegård.

Här finner du en trevlig och välplanerad lägenhet med högt läge och allt man kan önska sig. Fin rymd som ger ljuvligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Ett rymligt vardagsrum med utgång till en mysig inglasad balkong med bästa solläge och plats för såväl sittgrupp som plantering. Tänk att få njuta av solen på den underbara och insynsskyddade balkongen en fin sommardag eller varför inte bara sitta ute och njuta av lugnet och ta en kopp kaffe.

Önskar du öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, ett bra sovrum med fint läge samt ett kök med gott om plats för förvaring i fil mot vardagsrummet. Då har du kommit rätt. Dessutom ett stort fräscht badrum med golvvärme och tvättdel.

Du bor attraktivt i fastigheten och i en förening med fin gemenskap och närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Stabil förening med god ekonomi.

På Majrovägen kommer ni garanterat att trivas.

Varmt välkomna på visning

Välkommen på visning

Söndag

Kontakta mäklaren för mer information

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Hall :
Välkomnande hall med ljusa väggar och klinkergolv. Direkt när du kommer till vänster finns det plats för avhängning, du har även tre garderober i hallen.

Badrum :
Fräscht badrum med ljusa väggar här finns badkar, tvättmaskin, torktumlare, två överskåp, toalett och handdukshängare. Tvättbänk.

Kök:
Modernt kök utrustat med, kyl, frys , ugn, micro, fläkt ocg diskmaskin samt flera överskåp perfekt för förvarning. Ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Sovrum :
Mysigt sovrum med parkett och grön färg på väggarna samt grönt mönster. Här finns det två garderober, perfekt för förvaring.


Vardagsrum :
Här finns det ett rymligt vardagsrum med parkettgolv. Här finns det plats för soffmöblemang, soffbord och matbord. Direkt från vardagsrummet når ni bostadens balkong.

Balkong:
Till lägenheten hör en inglasad balkong med plats för utemöbler eller plantering.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Majrovägen 17
12249 Enskede
Lägenhetsnr BRF 1322-03
Lägenhetsnr LM 1202
Våning 2
Boarea (BOA) 51 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Andelstal insats

1,95047

Andel av månadsavgift

1,96007

Andel av BRF netto­skuldsättning -423 809 kr
Månadsavgift 4 544 kr/mån
Ingår i avgiften

Tillkommer 231 kr/m för bredband

Pris 2 495 000 kr (Högstbjudande)

Driftkostnad

Hushållsel 300 kr/mån
Hemförsäkring 250 kr/mån
Summa driftkostnad 550 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Schablon

Byggnad

Allmän information

Antalet medelemslägenheter i föreningen är 38 st. Förvaltning sker genom Nabo. Föreningen har TV / bredbandsuppkoppling via ComHem.

Installerad Bergvärme 2014

Föreningens tvättstuga ligger i port 15.

Modern el (automatsäkringar och jordfelsbrytare).

1 rejält vindsförråd. Går att åka hiss till vinden.

Cykelrum, barnvagnsrum, snickarbod samt gårdsgrill att disponera. Det finns även trädgårdsverktyg och gräsklippare.

Odlingslott och plats i jordkällare kan nyttjas mot årsavgift.

Garage ca 500 kr/mån. P-platser med el ca 200 kr/mån.

Förening

Namn Brf Majroparken 3
Org. Nr 716405-7460
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Enskede - Gubbängen

Bostaden ligger några hundra meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m. Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken. I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.