Kommande försäljning

Funkis - Mellanplan - Insynsskyddad - Balkong i Väster

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1947
 • Våning
  2
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²
 • Avgift
  4 026 kr/mån
  inkl. .
 • Pris
  2 495 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Välkommen till en supertrevlig och mysig lägenhet på mellanplan i charmigt funkishus byggt 1947. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset, den rymliga hallen och det trivsamma vardagsrummet med fint solläge. Här är det högt till tak och luftigt. Ett hem att älska. Balkongen i väster erbjuder fin utsikt mot bland annat skogsparti. Ingen insyn.

Köket med matplats för 4 personer ligger med läge mot lugnt innergård. Utanför fönstret kan du njuta av dom vackra tallarna. Vidare finns ett fräscht badrum och ett rogivande sovrum och ljusa färger på väggarna. Mycket goda förvaringsmöjligheter. På gården finns dessutom en mysig grillplats.

Du bor i en trevlig förening med mycket god gemenskap och med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden - bland andra Majroskogen.

Varmt välkomna!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Hall
Rymlig och öppen entré med laminatgolv och målade väggar. Plats för avhängning och bra förvaring. Det finns även en stor klädkammare. 

Badrum
Fräscht badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Dusch, wc, tvättställ och skåp, handduksvärmare , tvättmaskin samt fönster. 

Kök
Mycket trevligt och inbjudande kök med matplats vid fönsterparti. Köket är modernt med köksluckor och skåp i ljus färg samt plastmatta på golv. Kakel ovanför arbetsytor. Matplats för 4 personer och ljusa väggar. Spis med ugn, spisfläkt och kyl/frys.

Vardagsrum
Ett härligt vardagsrum med fin utsikt nära skogsområde, stavparkett på golv och ljusa väggar. Gott om plats för soffgrupp. Via vardagsrummet, utgång till den soliga balkongen i väster.

Sovrum 
Sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Bordsvägen 31
12246 Enskede
Lägenhetsnr BRF 10
Lägenhetsnr LM 1102
Våning 2
Boarea (BOA) 54 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Andelstal insats

2,51420770

Månadsavgift 4 026 kr/mån
Ingår i avgiften

.

Pris 2 495 000 kr (Högstbjudande)

Driftkostnad

Hushållsel 300 kr/mån
Hemförsäkring 200 kr/mån
Summa driftkostnad 500 kr/mån

Byggnad

Byggår 1947
Allmän information

Bostadsrättsföreningen registrerades 1998-11-19. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2002-12-11 och nuvarande stadgar registrerades 2003-08-18. Föreningen har sitt säte i Stockholms kommun.

Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen. Föreningen äger fastigheten Putshyveln 2 i Stockholms kommun, omfattande adresserna Bordsvägen 29- 33. Putshyveln 2 byggdes år 1947. Marken är upplåten med tomträtt. Tomträttsavtalet löper tills 2026-06- 30.

Föreningen består av 37 brf lägenheter och 1 hyresrätt.

Renoveringar och förbättringar i fastigheten

1998 Stambyte

2002 Dränering

2007 Stamspolning

2008 Översyn av ventilation och fläktar

2008-2015 Reparation av återkommande fuktskada i källarlägenhet

2010 Byte av fjärrvärmeväxlare

2013 Rörinfodring av rör under fastigheten 29-31

2013-2014 Renovering av värmesystem

2017 Stamspolning, installation av fiber, trefas och nya takfläktar samt montering av takstegar

2019 Målning av trapphus, inklusive uppgradering av belysning i såväl trapphus som tvättstuga

2019 Inköpa av utrustning till skyddsrum för att möta krav från myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

2020 Relining av liggande stammar

Föreningen har en rolig trädgårdsdag på våren och facebookgrupp där man lätt kan låna något verktyg eller hitta blomvakt under semestern.Dessutom finns en fin lummig innergård med grill och trädgårdsmöbler.

Föreningen har en gemensam tvättstuga.

Kommande renoveringar

Fönsterrenovering planeras under 2023

Förening

Namn Brf Putshyveln 2
Org. Nr 769603-5984
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Enskede - Gubbängen

Bostaden ligger några hundra meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m. Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken. I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.