Såld

Inglasad balkong - Ljuvligt ljusinsläpp - Högt läge - Modernt boende

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1999
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  67,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till denna ljusa och mycket fina välplanerade gavellägenhet i modern fastighet. Här bor du tre trappor upp med ogenerat läge och underbar utsikt över grönområde. Hiss finns i huset.

Med en öppen planlösning bl a mellan kök och vardagsrum, högt till tak och stora fönster skapas en härlig rymd. Den stora inglasade balkongen i väst med fin utsikt mot den avskilda gården med lekplatser goda solchanse r och gott om plats för utemöbler.

Lägenheten är en perfekt planerad 3:a med två sovrum, kök med plats för många och ett stort badrum med skön golvvärme och plats för både badkar, tvättmaskin och förvaring.

Här bor du attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden, lekparker och endast 18 min från Stockholms central.

Föreningen är väldigt stabil och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk.

Varmt välkomna!

Slutpris 3 605 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 159 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort ENSKEDE
Område Enskede -Gubbängen
Adress Majrovägen 13
12249 ENSKEDE
Slutpris 3 605 000 kr
Kontraktsdatum 2024-02-04
Boarea (BOA) 67,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3

Karta