Såld

Modernt boende - Elegant - Nära Centrum - Hiss - Miljöprofil

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1999
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  67,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till denna fina rymliga drömbostad som tagits väl omhand, gavel 3 rok med öppen yta och fin utsikt. Boytan är på 67,5 kvm och därtill en fantastisk mysig inglasad balkong med fritt läge.

Bostaden har också en fin atmosfär och ljus planlösning med bl a extra gavelfönster. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt och området kännetecknas av en gemytlig småstadskänsla.

Här bor du modernt och attraktivt med gångavstånd till allt; skog, natur, centrum, t-bana och mycket annat. Föreningen är väldigt stabil och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk. Tvättstuga i samma port.

Varmt välkomna.

Slutpris 3 595 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 159 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Majrovägen 15
12249 Enskede
Slutpris 3 595 000 kr
Kontraktsdatum 2024-02-09
Boarea (BOA) 67,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3

Karta