Såld

Vackert läge - Mysigt - 50-tal - Garage - Nära Nackareservatet

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1955
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  69 m²
 • Biarea
  69 m²
 • Tomtareal/mark
  204 m²

VISAS SÖNDAG 7 MAJ KL 15:00-15:45.
Med ett utmärkt läge i Bagarmossens charmiga radhus- och villakvarter finns denna mysiga funkispärla byggd på mitten av 1950-talet. Nära Nackareservatet och med eget garage i länga. Här finns allt man kan önska sig.

Entréplanet bjuder på ljus och öppen social sällskapsyta med kök, vardagsrum med öppen spis med kassett samt utgång till den vackra tomten som vetter mot allmänningen. Där finns ett stort trädäck, delvis under tak.
På entreplan finns två sovrum och ett separat WC, samt vindslucka med utfällbar trappa till rymligt vindsutrymme för förvaring.

Källare med tvättstuga/badrum, gillestuga, separat WC, matkällare samt förråd och pannrum. Bra läge med soltimmar på både fram- och baksida av huset. Ca 10 minuter till t-bana och busshållplats på Rusthållarvägen/100 m bort. Nära natur med promenader osv.

Varmt välkomna.

Slutpris 6 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 156 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Bagarmossen
Område Bagarmossen
Adress Tidagränd 12
12844 Bagarmossen
Slutpris 6 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-16
Boarea (BOA) 69 m²
Biarea (BIA) 69 m²
Tomtareal/mark 204 m²
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)

Karta