Såld

Tillbyggt hus - Fantastisk trädgård - Friköpt - Väl underhållen

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1944
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  79 m²
 • Biarea
  45 m²
 • Tomtareal/mark
  474 m²

Med ett mycket attraktivt läge i området finner ni denna väl underhållna familjedröm till salu. Huset är ljust och tillbyggt och har en totalyta på ca 124 kvm med en tillhörande parkeringsplats bredvid huset.

I bostaden finns allt man kan önska sig bl a renoverat trivsamt kök och matplats i en öppen planlösning mot tillbyggt vardagsrum. I tillbyggnaden är det högt till tak med stora fönster och synliga takbalkar.

Vidare finns kaklat badrum med skön golvvärme, 3-4 sovrum och en härlig inglasad uteplats med skärmtak. Ytterligare en mysig uteplats på tomten med trädäck. Tomt med sol från morgon till kväll.

Därtill är fastigheten dränerad, tilläggsisolerad, ny avloppsstam mellan våningsplanen samt har energisnål luft/vattenvärmpeump. Fint läge i området och nära till skog och allmänning.

Varmt välkomna!

Slutpris 6 950 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 155 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Tallkrogen
Adress Lingvägen 66
12240 Enskede
Slutpris 6 950 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-01
Boarea (BOA) 79 m²
Biarea (BIA) 45 m²
Tomtareal/mark 474 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta