Ljus - Gavel - Fri utsikt - Öppen- Badrum + Gäst wc - Miljötänk

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1999
 • Våning
  1
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  99 m²
 • Avgift
  6 694 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten
 • Pris
  4 450 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Varmt välkommen till detta underbara boende på 99 kvm med toppenläge i Gubbängen, Här bor du på 1 tr (hiss) med ogenerat läge och fri utsikt. Öppna och rymliga ytor, gavelfönster och stora fönsterpartier. Dessutom rymligt vardagsrum och fyra bra sovrum samt ett trevligt kök med matplats för många. Badrum + gäst wc. ett måste för den stora familjen. Fönster i tre väderstreck och stor balkong med soligt söderläge. Fin förening. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt, nära p-platser och bra kommunikationer. Gångavstånd till skog och mark. Visst uppfräschningsbehov. Varmt välkomna

Välkommen på visning

Söndag

Kontakta mäklaren för mer information

Måndag

Kontakta mäklaren för mer information

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Ljust vardagsrum med stort fönsterparti, gavelfönster och utgång till balkong i söder med fritt läge mot lummig innergård. Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, rymlig matplats samt full maskinell utrustning. Fn fyra sovrum med totalt 6 st lösa garderober med överskåp. Möblerbar hall med klinker vid ytterdörr och ingång tilll stor klädkammare med fönster. Badrum + sep. WC.

Genomgående fönsterbänkar i marmor samt ekparkett / klinker. Hela lägenheten är ljus då den ligger på gaveln och har stora fönster.

Antal sovrum kan lätt ändras, dvs ta bort/lägga till innerväggar, om så önskas.

Kök

Ljust kök med rymlig matplats. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Nära till rymlig balkong i söder. Spis med ugn, spisfläkt, kyl, frys. Massiva ekbänkskivor. Köksluckor och skåp i vit färg. Ekparkett.

Badrum

Stort badrum med dusch, vägghängd WC, tvättställ, handdukshängare, blandare och spegelskåp. Kakel på väggarna och klinker på golv. Tvättmaskin.

Gäst toalett med WC, tvättställ och spegel. Målade väggar och klinkergolv.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Majrovägen 17
122 49 Enskede
Lägenhetsnr BRF 1314-01
Lägenhetsnr LM 1104
Våning 1
Boarea (BOA) 99 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)
Förråd

Vindsförråd

Andel i föreningen

3,17841

Andel av månadsavgift

3,17841

Månadsavgift 6 694 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten

Pris 4 450 000 kr (Högstbjudande)

Energideklaration

Utförd 2018-03-15
Energiklass Energiklass B
Energiprestanda, primärenergital 59 kWh/m²

Byggnad

Byggår 1999
Hiss Ja
Allmän information

Antalet medelemslägenheter i föreningen är 38 st. Förvaltning sker genom Nabo. Föreningen har TV / bredbandsuppkoppling via ComHem.

Installerad Bergvärme 2014

Föreningens tvättstuga ligger i port 15.

Modern el (automatsäkringar och jordfelsbrytare).

1 rejält vindsförråd. Går att åka hiss till vinden.

Cykelrum, barnvagnsrum, snickarbod samt gårdsgrill att disponera. Det finns även trädgårdsverktyg och gräsklippare.

Odlingslott och plats i jordkällare kan nyttjas mot årsavgift.

Garage ca 500 kr/mån. P-platser med el ca 200 kr/mån.

Värme- och ventilations­anläggning

Bergvärme

TV/internet

Bredband/digital -TV från Comhem

Förening

Namn Brf Majroparken 3
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Enskede - Gubbängen

Bostaden ligger några hundra meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m. Och inte minst den uppskattade Italienska glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanas gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.