Såld

Vindsvåning - Vacker vy över takåsarna - Nära Mariatorget

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1892 - 2000
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  71 m²

Varmt välkommen till denna ljusa underbara vindsvåning med stor mysfaktor i tilltalande fastighet anno 1892 invid Mariatorget. En drömbostad utöver det vanliga.

Fina detaljer såsom synliga takbjälkar och öppen spis, luftig takhöjd med inbjudande känsla och massiva ektiljor på golv. Bostaden är väldisponerad och bjuder på ett fantastiskt ljus med takfönster i nock, ett stilfullt badrum i kalksten och en altan med magisk utsikt över takåsarna. Vidare finns två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Hiss ända upp.

Här på Högbergsgatan bor ni med ett rikt och varierat utbud av restauranger, caféer och butiker bara runt knuten. För ytterligare utbud promenerar ni med fördel till Mariatorget där ni möts av Söders hjärta. Stabil och välskött förening med vacker innergård och låga avgifter.

Välkomna

Slutpris 8 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 154 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Södermalm
Adress Högbergsgatan 60
11854 Stockholm
Slutpris 8 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-19
Boarea (BOA) 71 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta