Såld

Solläge - Ingen insyn - Fint kök och badrum - Nära Farsta C

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1958
 • Våning
  2/3 av 3
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77 m²
 • Avgift
  4 013 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten

Varmt välkomna till denna supertrevliga lägenhet på mellanplan med underbart soligt läge och utsikt över fina omgivningar. Den smarta planlösningen ger bra sociala ytor och de stora fönsterna ger rikligt med ljusinsläpp. Förutom att köket och badrummet är fint så finns också en stor mysig balkong i sydväst läge. Perfekt för att avnjuta en härlig eftermiddag eller kväll i solljus. Det centrala läget i Farsta är också mycket bra - populära Farsta centrum samt tunnelbanan (20 minuter så är du innanför tullarna) finns på ca 5 minuters promenad från lägenheten. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, simhall, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser. Kort och gott ett mycket bra läge och en fantastisk lägenhet att trivas i! Varmt välkomna på visning till denna fina lägenhet.

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 155 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Farsta
Område Farsta
Adress Forshagagatan 16
12331 Farsta
Våning 2/3 av 3
Boarea (BOA) 77 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 013 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten

Karta

Områdesbeskrivning

Farsta

Allmänt 
Farsta är ett av de största ABC-samhällen som byggdes på 50- och 60-talen. Det är en verkligt levande stadsdel i fortsatt utveckling, med en genomtänkt blandning av bebyggelse och grönområden.

Närservice
Farsta centrum invigdes 1960 och blev då internationellt uppmärksammat för framför allt fasadernas utformning. En omfattande renovering och omdisponering av de tidigare varuhusen gjordes i slutet av 1990-talet och det kommersiella utbudet är nu mycket omfattande. Torghandeln bidrar till att ge liv åt torget alla årstider. Bland det kulturella utbudet märks biblioteket och Vår Teater. I Farsta Centrum finns fem-sex kommersiella gym, kompletterat av kommunala Farstahallen med gym, simhall och ett mindre äventyrsbad. Intill Farsta IP finns ett av stadens 16 utegym.

Kommunikation
Med allmänna kommunikationer kommer man till Farsta Centrum med tunnelbanans linje 18. Till och från centrum går bussar i alla riktningar. Vid Farsta strand, en hållplats från Farsta, nås pendeltågen. Läs mer på www.sl.se. Smidig anslutning till Nynäsvägen.

Övrigt
I närområdet finns ett antal förskolor och flera grundskolor, bland andra Kvickentorpsskolan och Farstaängsskolan.
Farsta ligger mellan badsjöarna Drevviken och Magelungen, samt även närhet till sjön Flaten, här kan man välja mellan strand och klippbad. Längs Magelungen finns lummiga promenadstråk. Roddbanorna i sjön invigdes 1969.