Såld

Superfin - Högst upp - Balkong i söder - Toppförening

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1955
 • Våning
  3/3
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  59 m²
 • Avgift
  3 416 kr/mån
  inkl. inkl värme, VA & kabel-TV (basutbud). Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 125 kr/mån för internet.

Underbar insynsskyddad bostad högst upp med härlig balkong i söder och fin utsikt mot grönska och villaidyll i fastighet byggd 1955. Bostaden har topprenoverats hänsynsfullt med bevarad funkisstil, innovativa lösningar, modern inredning (se spec) och en genomtänkt planlösning där varje utrymme utnyttjas maximalt

Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset, det smakfulla köket och den trevliga interiören samt de fina parkettgolven. Här finns definitivt ett hem att älska.

Läget är mycket attraktivt! Här bor du på gångavstånd från det naturnära området kring sjön Drevviken som sommartid erbjuder svalkande sommardopp och vintertid erbjuder plogad skridskobana. Bra kommunikationer och mycket nära till bussar som går till Gullmarsplan, Farsta, Skarpnäck och till Älvsjö station.

En promenad på 1 minut tar dig till Sköndals centrum. Där finns mataffär, butiker, vårdcentral mm. En nybyggd handelsplats med Willys, systembolag, Plantagen, hamburgerrestaurang och gym finns knappt 1 km från bostaden.

Varmt välkomna.

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 155 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Ort Sköndal
Område Sköndal
Adress Kubbegatan 55, 3 tr
128 67 Sköndal
Våning 3/3
Boarea (BOA) 59 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 3 416 kr/mån
Ingår i avgiften

inkl värme, VA & kabel-TV (basutbud). Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 125 kr/mån för internet.

Karta

Områdesbeskrivning

Sköndal

Sköndal är en mindre stadsdel med 7000 invånare som är indelat i Norra och Södra Sköndal. Det är en trygg och vacker omgivning med mycket natur framförallt i södra delen som ligger intill sjön Drevviken. Bebyggelsen i Sköndal består främst av uppvuxna områden som domineras av 50-tals småhus och radhus, som under senare år kompletterats med nya bostäder. Det finns flera årskurs 0-6 skolor i området, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan ligger närmast. Lagunens förskola ligger granne med bostaden, i övrigt finns ett antal förskolor samt fritidsgård.

Närservice
I Sköndals centrum hittar du det som behövs för vardagsbehoven: restaurang, bibliotek, vårdcentral, frisör, matvaruaffär, tobaksaffär med paketutlämning. I närbelägna Farsta centrum finner du nästan allt annat samt t ex ett fint badhus mm. En nybyggd handelsplats med Willys, systembolag, Plantagen, hamburgerrestaurang och gym finns knappt 1 km från bostaden.

Kommunikation
Från bostaden är det ca 3 km att gå eller cykla till t-banan i Farsta.
Närmaste busshållplats är Kubbegatan och Sköndals Centrum , härifrån nås enkelt t-bana Gullmarsplan, Skarpnäck, pendeltåg Farsta strand med fler.
Till hållplats Norra Sköndal kommer du enkelt med buss till och från Gullmarsplan och Stockholm central/Vattugatan respektive Tyresö och Haninge/Brandbergen med direktbussar som går varje - var femte minut i högtrafik. Bussar trafikerar även hållplatsen från Tyresö, Älta, Farsta, Skärholmen, Norsborg mm.
Med bil kör du enkelt till Tyresövägen och Nynäsvägen. Läs gärna mer på www.sl.se


Parkering
Kostnadsfri datumparkering i området.

Övrigt
På kort promenadavstånd ligger sjön Drevviken med fina promenadstråk. Det är bara några hundra meter till närmaste badplats. Fortsätt gärna promenaden österut mot Kristinahuset som har restaurangen Nice Valley, där finns god mat och fika samt ibland musikevenemang. Nedanför Kristinahuset så finns det grillplatser, en stor brygga med trappor och bänkar att sitta på. Där brukar även vinterbadarna ta sig ett dopp i en vak.

Mot sydväst finns stora Hökarängsbadet som vintertid även är populärt som startpunkt för långfärdsskridskoåkning, vid goda isförhållanden kan man åka en mil innan det är dags att vända tillbaks, snörika år brukar bana plogas vid badet. Närbelägna Flatenområdet inrättades som naturreservat 2007, här finns möjligheter både för den klätterintresserade, den badsugne eller den som bara vill ta sig en promenad.