Såld

Nyrenoverad - Balkong i söderläge - Fri utsikt - Toppförening

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1947
 • Våning
  2
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  53 m²
 • Avgift
  3 056 kr/mån

Välkommen till denna nyrenoverade pärla, endast 10 minuter från Södermalm och med skog och grönområden runt hörnet.

Lägenheten är stilfullt renoverad 2020. Enhetliga färgval skapar en lugn och skön atmosfär. Originaldetaljer från 1950-talet såsom fönsterbräden och ekparkett har varsamt behållits och restaurerats, men kompletterats med moderna inslag som ett nytt modernt kök med platsbyggda lösningar av finsnickare.

Lägenheten är välplanerad och ljus och har en rymlig kärna där det charmiga köket ligger intill det stora vardagsrummet med plats för både matbord och soffgrupp.

Från vardagsrummet nås balkongen i söderläge med fri sikt och sol från morgon till kväll. Balkongen är rymlig med plats för både hörnsoffa och bord.

Sovrummet i norrläge är rofyllt och rymmer både dubbelsäng och arbetsplats vid fönstret. Dessutom finns ett fint helkaklat badrum med dusch och badkar samt mycket bra förvaring i både garderober och klädkammare. Utöver det finns även tillgång till förråd och egen matkällare i källarplan.

Bostadsrättsföreningen har en fantastiskt ekonomi, med låga lån och en låg månadsavgift. Föreningen har också en omtanke om den omgivande miljön varför området präglas av fantastiska rabatter och växtlighet.

Du bor med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden. Söker du ett hem med extra allt har du definitivt kommit rätt.

Varmt välkomna.

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 156 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Adress Kistvägen 17, 2 tr
12249 Enskede
Våning 2
Boarea (BOA) 53 m²
Antal rum 2
Månadsavgift 3 056 kr/mån

Karta

Områdesbeskrivning

Närområde

Bostaden ligger några hundra meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m. Och inte minst den uppskattade Italienska glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt
område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanas gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.