Såld

Gavel- Mellanplan - Funkis - Ljus - Balkong i Väster

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1947
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  66 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till en supertrevlig och mysig gavellägenhet på mellanplan i charmigt funkishus byggt 1947. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset, den rymliga hallen och det trivsamma vardagsrummet med fint solläge. Här är det högt till tak och luftigt. Ett hem att älska.

Balkongen i väster erbjuder många fina soltimmar och köket med matplats för 4 personer ligger med läge mot lugnt innergård. Utanför fönstret kan du njuta av dom vackra tallarna.

Vidare finns ett fräscht badrum och ett rogivande sovrum och fina färger på väggarna. Mycket goda förvaringsmöjligheter.

På gården finns dessutom en mysig grillplats. Du bor i en trevlig förening med mycket god gemenskap och med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden - bland andra Majroskogen.

Varmt välkomna!

Slutpris 2 900 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Pierre Bohlin

Fastighetsmäklare /​ Ägare
Pierre Bohlin
4,8 / 5 154 omdömen från Hittamäklare
Hej, mitt namn är Pierre Bohlin och jag är en av ägarna till detta kontor. Som fastighetsmäklare har jag arbetat sedan 1996 och sedan 1999 har vi kontoret i Gubbängen. Det är ett lokalt kontor och det var också tanken när vi öppnade upp här på 90-talet. Vi ville bli det bästa alternativet för er som bor i närområdet, med den bästa mäklartjänsten och med duktiga mäklare. Så här i efterhand kan man säga att vi lyckats riktigt väl även fast man alltid vill bli bättre. I dag har vi en stark marknadsposition i närområdet. I Enskede området arbetar jag mest men då jag även har många återkommande kunder arbetar jag även i andra delar av Stockholm. Att få många återkommande kunder betyder väldigt mycket för mig då det betyder att man gjort ett bra och seriöst jobb och kanske är det ett av skälen till varför jag flera år i rad har fått  pris Inom mäklarkedjan ERA för att 100% nöjda kunder. Privat så är jag förälder till två barn. Mina stora intressen är resor och skidåkning. Varmt välkommen att kontakta mig så träffar jag dig/er gärna i för en förutsättningslös diskussion om ditt/ert boende. Pierre Bohlin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Enskede
Område Enskede - Gubbängen
Adress Bordsvägen 29
12246 Enskede
Slutpris 2 900 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-15
Boarea (BOA) 66 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta