Barncancerfondens Julknapp 2016

ERA har funnits i detta område sedan hösten år 2000. Vår ambition är att bli ditt självklara val när du ska välja mäklare. Glädjande nog har vi också märkt att fler och fler säljare anlitar oss och att våra marknadsandelar ständigt växer. Vi tror inte att detta är en slump, ett unikt koncept, mäklare med mångårig erfarenhet och den starka lokala förankringen borgar för en trygg fastighetsaffär.

Vi är arbetar också hårt för att stödja den lokala ungdomsidrotten, ett flertal av oss mäklare på firman är själva småbarnsföräldrar och vi ser hellre att ungdomar sysslar med idrott än hänger på stan. Vi sponsrar sedan ett flertal år ungdomsidrotten.

Intresserad av att köpa bostad i USA?

Vi samarbetar med en seriös mäklare i Boston i USA som tillhör mäklarkedjan ERA. Boston är en av Amerikas äldsta storstäder och en stad med mycket historia. Berätta vad du söker så meddelar vi vår partner dina önskemål. Vår partner som är ansvarig mäklare för försäljningar i USA tar då kontakt med dig för att hjälpa dig på bästa sätt.

Välkommen att kontakta oss när det är dags för fastighetsaffären.

Vår målsättning är att vara er lokala mäklare!

Kontakta oss

ERA Enskede-Farstakontoret

Gubbängsvägen 115

122 45 Enskede

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en gratis värdering!

måndag 18 dec tisdag 19 dec torsdag 21 dec fredag 22 dec lördag 23 dec måndag 25 dec tisdag 26 dec onsdag 27 dec torsdag 28 dec
Typ av bostad
Jag vill få en gratis värdering!

Våra medarbetare

Visa på karta
 • 4 400 000 kr

  4:a i Gubbängen - 1 tr med hiss

  Majrovägen 37 Stockholm – Enskede – Gubbängen
  Typ: Lägenhet
  Rum: 4
  Boarea: 93 m²
  Våning: 1
  Pris: 4 400 000 kr
  Avgift: 5 927 kr/mån
  Christer Grundström