Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Hörnlägenhet högt upp i huset!

Rosenlundsgatan 18, 5tr Stockholm – Södermalm

Välkommen till denna pärla i hjärtat av Södermalm nära Mariatorget. Drömboende med tilltagen takhöjd och ypperlig planlösning. Tidstypisk charm med fina träspegeldörrar, vackra snickerier, takrosetter och burspråk. Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. 3 möjliga sovrum. Mycket god förvaring med flertal garderober och klädkammare. Vacker fiskbensparkett och fönster i två väderstreck.

Stort luftigt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat badrum med klinkergolv. Stabil och välskött förening bestående av 42 lägenheter och 2 lokaler. Suveräna kommunikationer med buss utanför porten och T-bana endast ett kvarter bort. Här bor du i stadens puls med trevliga restauranger, caféer och service precis runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 3 767 kr/måninkl. värme & vatten
  • Pris: 5 475 000 kr
  • Rum: 3.5 rum och kök
  • Boarea: 71 m²
  • Våning: 5 tr (hiss)

Liknande bostäder

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad