Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Yteffektiv 3:a!

Ursviks Allé 23, 2tr. Lgh 1204 Sundbyberg – Ursvik

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet, högt upp i huset och med öppen planlösning. Kvadratsmart lägenhet med 2 sovrum placerade i varsin ände utav bostaden. Modernt kvalitétskök från Ballingslöv med fullständig maskinell utrustning. Vackert genomgående trägolv i hela lägenheten. Badrummet är helkaklat med kommod och kombimaskin. Föreningen tillåter fri uthyrning i andra hand och det är även möjligt att köpa bostaden som juridisk person. Ursvik är ett ständigt expanderande område med närhet till både Kista, Solna och Sundbyberg. I direkt närhet till bostaden finns ett flertal restauranger, gym och skönhetssalonger. I området finner du även Igelbäckens naturreservat som erbjuder plats för uteaktiviteter såväl under soliga sommardagar som en kall vinterdag. Här finner du även ett utav Stockholms bästa skidspår. Kommunikationerna runt bostaden är goda, med buss 504 tar du dig till T-bana på mindre än 5 minuter.

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 2 896 kr/måninkl. Värme och vatten
  • Pris: 2 525 000 krf
  • Rum: 3 rum och kök
  • Boarea: 50 m²
  • Våning: 2 tr

Liknande bostäder

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad