Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Underbar lägenhet med balkong och svårslagen sjöutsikt!

Blekholmsterrassen 7, 7 tr Stockholm – Norrmalm – Vasastan – Kungsholmen

Välkommen till en mycket stilfull & välplanerad bostad, belägen på en utav Stockholms mest attraktiva och centrala adresser. Fantastisk balkong mot vattnet i soligt sydvästläge & svårslagen vy över Klara Sjö. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir möjligheterna i detta boende många. Hörnlägenhet, högt upp i huset och fönster i två väderstreck. Stort helkaklat badrum i naturnära ton samt separat tvättstuga. Smakfullt renoverat kök med påkostade materialval och integrerade vitvaror. Genomgående trägolv och stora fönsterpartier ger generöst med ljusinsläpp och en fantastisk rymd till hemmet. Denna bostad är ursprungligen en 4:a vilket gör det möjligt att få ytterligare sovrum – se alternativa planlösningar. Nedanför bostaden rinner Klara sjö förbi med sitt mysiga båtliv under sommarmånaderna. Med endast 2 minuters promenad står du på Stockholms central, 5 minuter till Åhléns city. Här erbjuds ett förstklassigt boende belägen i mycket stabil och attraktiv förening. Välkommen!

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 6 763 kr/måninkl. värme, vatten, bredband & Kabel TV
  • Pris: 7 875 000 kr
  • Rum: 2 rum och kök
  • Boarea: 98,5 m²
  • Våning: 7

Liknande bostäder

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad