Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Kvadratsmart 1:a med fransk balkong

Orgelgatan 13 Uppsala – Kapellgärdet

Här bor du i en ljus och fin hörn 1:a om 24 yteffektiva kvadratmeter. Fönster i två väderstreck. Generös takhöjd på 2,7 meter med fransk balkong samt stort fönsterparti i söderläge. Genomgående ljust pigmenterat ekgolv och väggar målade i en vilsam ljusgrå ton. Smakfullt kaklat badrum med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin och golvvärme. Modernt kök i elegant urban stil med sammetsmatta köksluckor, integrerade vitvaror och återigen – materialval utvalda utav en arkitekt med fingertoppskänsla. Bostaden är en del utav nyproducerade BRF Block som andas estetik, bekvämlighet och avkoppling. Som boende i föreningen får du tillgång till tre takterrasser (varav en i direkt anslutning till denna bostaden), utekök och ett bokningsbart spa med bastu, bubbelpool och en milsvid utsikt över Uppsala. Flexibelt tillträde!

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 1 830 kr/måninkl. Värme och vatten
  • Pris: 1 695 000 kraccepterat Pris
  • Rum: 1 rum och kök
  • Boarea: 24 m²
  • Våning: 6 med hissen

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

måndag 17 maj tisdag 18 maj onsdag 19 maj torsdag 20 maj fredag 21 maj måndag 24 maj tisdag 25 maj onsdag 26 maj torsdag 27 maj fredag 28 maj
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad