Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Trivsam minivilla med tillhörande attefallshus

Skogstorp 5 Haninge – Tungelsta

Välkommen till denna charmiga minivilla om 45 kvm med tillhörande attefallshus, belägen i insynsskyddat läge med stor och trivsam trädgård. Rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, utrustat med mysig eldstad som tillför en ordentlig stämningshöjare i bostaden. Smakfullt helkaklat badrum med bekvämligheter som golvvärme och kombimaskin. Fullutrustat kök i ljust utförande samt stort sovrum med plats för dubbelsäng. Separat attefallshus om ca 25 kvm med loft och tillhörande stor altan, byggår 2019. På tomten finns ytterligare ett hus om ca 20 kvm som enkelt kan inredas till boende alternativt fungera som förvaring. Verkstad om ca 15 kvm finns i anslutning till carport. Ett perfekt tillfälle att förvärva ett mycket trivsamt boende med oändlig potential! Här bor du i natursköna omgivningar med närhet till både skärgård och fullskaligt serviceutbud. Goda kommunikationer med både pendeltåg och bussar. Varmt välkommen på visning!

  • Boendeform: Villa
  • Ägandeform: Friköpt
  • Pris: 2 690 000 kr
  • Rum: 2 rum och kök
  • Boarea: 70 m²
  • Biarea: 35 m²
  • Tomtarea: 2 376 m²

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad