Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Sekelskiftesdröm i modern anda!

Blekingegatan 12 Stockholm – Södermalm

Ett otroligt trivsamt och stilfullt boende i ett av Söders mest omtyckta kvarter. Här finner du ett hem i perfekt symbios mellan takrosetter, djupa fönsternischer, moderna materialval och vackra trägolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor & den generösa takhöjden tillför en behaglig atmosfär med mycket rymd. Stora spröjsade fönster sprider ett härligt dagsljus över bostaden. Rymligt och smakfullt renoverat kök i elegant industriell stil, utformat med mörka sidenmatta lådfronter och stänkskydd av kakel placerade i halvförband. Kaklat badrum med tilltänkta materialval följer en röd tråd likt övriga bostaden. Hormoniskt sovrum med härligt ljusinsläpp och separat klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i en äkta förening med mycket god ekonomi. Runt hörnet finner du allt det bästa Söder har att erbjuda. Här finns flertalet grönområden, prisade restauranger, butiker och goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg. Varmt välkommen!

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 2 102 kr/måninkl. Värme och vatten
  • Pris: 3 350 000 kraccepterat Pris
  • Rum: 2 rum och kök
  • Boarea: 35 m²
  • Våning: 1,5 tr

Liknande bostäder

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

måndag 26 apr tisdag 27 apr onsdag 28 apr torsdag 29 apr fredag 30 apr måndag 3 maj tisdag 4 maj onsdag 5 maj
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad