Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Familjevilla med extra allt!

Varmt välkommen till denna svårslagna tiorumsvilla i Gamla Stan, belägen invid Köpingsån med vackra promenadstråk och småbåtshamn alldeles runt knuten. Denna arkitektritade fastighet bjuder på allt du kan önska dig och mer därtill. Här finns en slående rymd med öppna sociala ytor, stämningsfull eldstad, två huvudingångar, en vacker inhägnad trädgård och ett stort varmgarage med plats för två bilar. 6 sovrum, 2 stora badrum samt 2 separata gästtoaletter. Väl tilltaget och praktiskt utformat kök med gott om svängrum för den matlagningsintresserade. Här bor du i en fridfull och vackert grönskande miljö omringad utav smultronställen som stenugnsbageri, hamnkrog och små mysiga butiker. Följ den vackra promenaden längs ån så är du inne i centrum på några få minuter. Allt ifrån matbutik och restauranger till skolor och goda kommunikationer ligger alla inom en liten radie från bostaden. Detta är ett hem som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Boendeform: Villa
  • Ägandeform: Friköpt
  • Pris: 5 750 000 kr
  • Rum: 10 rum och kök
  • Boarea: 389 m²
  • Biarea: 169 m²
  • Tomtarea: 570 m²

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad