Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Charmiga 40 kvm i hjärtat av Söder med 6 meter lång balkong

Götgatan 90, 1tr Stockholm – Södermalm

6 meter Kungsbalkong! All den gamla charmen är bevarad såsom genomgående fina trägolv, träspegeldörrar, stora 20-tals fönster och högt i tak. Fräscht kaklat badrum. Mysigt kök med bra arbetsytor och en matplats. Härlig stor balkong med kvällssol - perfekt för social samvaro. Här lever man mitt i hjärtat av Söder med allt utbud som staden har att erbjuda utanför porten. Ett stenkast bort ligger T-banan Skanstull och ett flertal busslinjer. 100 meter bort till stort garage med plats för allmänheten och möjlighet att köpa månadsplats. Väldigt fina grönområden bara något kvarter bort såsom den vackra Helgalunden, Tjurbergsparken och strandpromenaden längs Årstaviken. Helrenoverad fastighet med bl a nya stammar, elstigar och fasad. BRF med mycket god ekonomi.

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 1 117 kr/mån
  • Pris: 2 595 000 krsåld För 2 820 000 Kr
  • Rum: 1.5 rum och kök
  • Boarea: 40 m²
  • Våning: 1 av 5

Liknande bostäder

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad