Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

En underbar 4:a på Söder med balkong o kakelugn

Sågargatan 8 Stockholm – Södermalm

Välkomna till en våning som ligger högt och ljust med fri utsikt mot Åsöbergets röda trähusbebyggelse där man bl a kan se delar av Per Anders Fogelströms söder och trakterna där Henning och Lotten bodde. Utmärkt planlösning. Stort vardagsrum med kakelugn, parkettgolv och två stora fönsterpartier med fin utsikt österut. Stor balkong mot lugn innergård med perfekt solläge i syd/väst. Trevligt kök med matplats och fönster mot innergård. 3 bra sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Ett stort förråd + 2 klädkammare. En mycket välskött äkta BRF som äger en renoverad fastighet. Ett härligt lugnt område av Söder med bara några kvarter till Vitabergsparken, Fjällgatan och Stockholms restaurangtätaste område runt Nytorget. Här finner du både stadens puls och de gröna oasernas lugn.

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 4 958 kr/måninkl. Värme, Vatten, Comhem bredband (50/10) Kabel-TV basutbud
  • Pris: 8 000 000 krsåld För 7 800 000 Kr
  • Rum: 4 rum och kök
  • Boarea: 114 m²
  • Våning: 2

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad