Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Kedjehus med gavelläge och carport!

Endast en bostad kvar!
I familjeidyllen Lindbacken finns det nu möjlighet att förvärva de eftertraktade radhusen i Brf Pärla! Se prislista nedan.

Detta är ett bostadsrättskedjehus med carport som är optimalt belägen på gaveln!

Här bor ni i ett grannskap med modern Bullerbykänsla där barnen har vänner i alla kvarter och leker fritt.

Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité med kök från Vedum och vitvaror från Siemens.

Privat baksida där ni har sol från lunchtid och in på kvällen. Njut av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar. Här är det lätt att trivas för både liten och stor!

 • Boendeform: Kedjehus
 • Ägandeform: Bostadsrätt
 • Avgift: 3 888 kr/månexkl. Värme, hushållsel, hemförsäkring
 • Pris: 4 150 000 kr Ansök om lånelöfte
 • Rum: 5 rum och kök
 • Boarea: 100 m²
 • Tomtarea: 278 m²

Visningar

Kontakta mäklaren för visning
Intresseanmälan

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

 • Vet du vad din bostad är värd just nu?

  Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

  Jag vill få en gratis värdering!

  Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Interiör

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall med praktisk klinker innanför dörren och målade väggar. Här finns en kapphylla där ni kan hänga av er ytterkläder och ett städskåp. Från hallen nås även ett förråd under trappen. 

Kök med parkettgolv och målade väggar. Kök från Vedum i mellangrå ton och bänkskiva i carraramarmor som även sätts upp som stänkskydd på väggen. Här finns maskinell utrustning från Siemens i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, mikro, kyl och frys. 

Vardagsrum om ca 27 kvm med en fantastisk takhöjd. Här finns plats för både ett matbord för hela familjen och en ordentlig soffgrupp. På golvet ligger samma genomgående parkettgolv och väggarna är vitmålade. Stora fönsterpartier och dubbeldörrar mot altanen samt trädgården. 

Badrum med klinker på både golv och väggar. Handfat med kommod och spegel ovan, toalett och takdusch med duschvägg. För familjen som inte önskar dusch finns det plats att sätta in ett badkar. 
Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk bänkskiva ovan. 

Sovrum 1 med parkettgolv och målade väggar. Även detta rum har en fantastisk takhöjd på från ca 2,8 upp till ca 3,8 m, vilket ger rummet en härlig rymd. Fönster i två väderstreck och dubbeldörrar ut till altanen och trädgården. Goda förvaringsmöjligheter finns tack vare fyra garderober. 

Övre plan

Allrum med parkettgolv och målade väggar. Utgång till balkong mot husets framsida. 

Sovrum 2 med parkettgolv, målade väggar och en garderob.

Sovrum 3 med parkettgolv, målade väggar och en garderob.

Fastighet

 • Område

  Lindbacken
 • Kommun

  Uppsala
 • Församling

  Vaksala
 • Ägandeform/typ

  Bostadsrätt/Lägenhet
 • Rum

  5 rum och kök
 • Area

  • Boarea 100 m² (Föreningens information)
  • Tomtarea 278 m² (Föreningens information)
 • Pris

  4 150 000 kr
 • Avgift

  3 888 kr/månexkl. Värme, hushållsel, hemförsäkring
 • Andel i förening

  5,5556%
 • Pantsättningsavgift

  483 kr

Parkering

Carport och uppfart framför husets entré.

Byggnader

Föreningens byggnadskroppar, innehållande 15 bostadslägenheter, har en ändamålsenlig placering där samverkan kan ske mellan bostadsrättsinnehavarna. Föreningen kan i framtiden komma att förvärva någon av, eller båda, de intilliggande tomterna, för uppförande av ytterligare ca 10-20 radhus.

Uteplatser

Uteplats 1 på husets baksida med stor altan där ni får plats med både matbord och loungegrupp. Altanen övergår sedan till gräsmatta och blir en fin plats för barnen att leka på. En uteplats med insynsskyddat läge där ni har sol under större delen av dagen och in på kvällen. 

Uteplats 2 på husets framsida med plats för en mindre möbelgrupp. Här finns en häck i avenbok som ger insynsskydd från vägen och ett fruktträd. 

Balkong med förmiddagssol som nås från allrummet på plan 2. 

Byggnad

 • Byggnadstyp

  2 plans kedjehus
 • Byggnadsår

  2022-2023, Inflytt beräknas till Q4 2023.
 • Uppvärmning

  Värmepump
 • Balkong

  Balkong
 • Förråd

  Utvändigt förråd
 • TV- Internetutbud

  Fiber. Anslutningsavgift för fiber på 7 500 kr betalas i samband med slutbetalning av bostaden vid tillträdet.
 • Status Energidekl.

  Ej utförd

Driftkostnad

 • Kommentar

  Uppvärming sker med enskild luftvärmepump vars elkostnad per år uppskattas till ca 12 000 kr, beroende på individuella levnadsvanor, och debiteras respektive bostadsrättsinnehavare direkt av elbolag. Digitala tjänster (bredband, telefoni och TV), egen förbrukning av el och hemförsäkring ingår inte i avgiften och uppskattas till ca 14 400 kr/år, där hemförsäkring beräknas kosta 4 800 kr/år, el 6 000 kr/år och bredband 3 600 kr/år.

Förening

 • Namn

  Brf Pärla
 • Organisations­nummer

  769633-1862
 • Äkta förening

  Ja

Prislista

Hus 1- 125 kvm - SÅLD  

Hus 2 - 125 kvm - SÅLD

Hus 3 - 125 kvm - SÅLD

Hus 4 - 125 kvm - SÅLD

Hus 5 - 125 kvm - SÅLD

Hus 6 - 125 kvm - SÅLD

Hus 7 - 125 kvm - SÅLD

Hus 8 - 125 kvm - SÅLD

Hus 9 - 125 kvm - SÅLD

Hus 10 - 125 kvm - SÅLD

Hus 11 - 125 kvm - SÅLD

Hus 12 - 125 kvm - SÅLD

Hus 13 - 100 kvm - SÅLD

Hus 14 - 100 kvm (med carport) - SÅLD

Hus 15 - 100 kvm (med carport) - 4 150 000 kr 

Övrigt

 • Boendekostnads­kalkyl

  Kontakta mäklaren för en personlig boendekostnadskalkyl.
 • Budgivning

  Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.

Lindbacken

I Lindbacken bor ni i en familjeidyll med villor, radhus och lägenheter vid sidan av fina parkmiljöer och lekplatser. Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär, den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Här har man skapat ett område som ger en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. 

Utformning har varit en viktig fråga i Lindbacken där området byggts upp till att bli varierat och grönskande, fått fina gaturum, närservice och många umgängesplatser. Den stora parken, Skogstorpsparken, i hjärtat av Lindbacken är en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott för både boende och besökare.

Stort fokus har lagts på att skapa en miljö med bra skolor och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. För barnen finns det i dagsläget fyra förskolor och en skola till årskurs 5, samt i närbelägna Jälla finns Jälla yrkesgymnasium. Förutom lekplatserna intill skolan och förskolorna finns ytterligare en park, Södra parken, med utegym lekplats, fotbollsmål och belyst pulkabacke på vintern. 

Vid infarten till Lindbacken finns en välsorterad ICA-butik och planer finns att bygga en handelsby intill. För större veckohandling samt shopping och allmän service finns i dagsläget Gränby köpstad ca 5 km bort. 

För er som pendlar är kommunikationerna till Lindbacken goda. Det går regelbundet täta bussavgångar vid väg 288 till Centralstationen och för er som bilpendlar nås E4:an på bara några minuter. Med cykel nås Gränby köpstad och Uppsala centrum via välskött och belyst cykelväg. 

Närområdet

I närområdet finns fina leder för rekreation och motion. I Storskogen intill Jällaskolan finns motionsspår av olika längd och ca 7 km långa Jällaleden med flertalet rastplatser med eldstäder. Här finns även smultronstället Gammelskogen och Trollberget med med stora stenblock som bildar gångar och grottor.

Två idrottshallar finns i området, en nybyggd vid Lindbackens skola och en intill Jälla gymnasium. 

För er som är hästintresserade finns populära Uppsala Ponnyklubb på gångavstånd och för er som är intresserade av MTB finns utmärkta cykelmöjligheter. 

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad