Såld

Friköpt radhus på hörntomt

 • Boendeform
  Radhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1971
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  104 m²
 • Biarea
  46 m²
 • Tomtareal/mark
  159 m²

Varmt välkommen till detta topprenoverade radhus. Inglasad veranda på baksidan och stenbelagd markterrass på entrésidan. Hörntomt med grönområde på baksidan. Här möter du ett radhus om 104 kvadratmeter med inredd källare om ytterligare 52 kvadratmeter i absolut toppskick. En bostad som genomgått en totalrenovering på samtliga tre plan med nya ytskikt, nya badrum och ett fantastiskt kök med stor köksö. Entréplanet har en välkomnande hall, ljust och fint kök med matplats, gästtoalett och ett rymligt vardagsrum med utgång till altanen. I avgiften till samfälligheten ingår garage i länga, vatten, värme, sophantering, snöröjning och kabel-tv.
Här har du nära till förskola, skola, mataffär, Prolympia, Monitor ERP Arena, Gävletravet mm. Bra bussförbindelser in till centrala Gävle. Närheten till naturen är påtaglig med bl a elljusspår för löpning, fina promenadstråk och elljusspår för längdskidåkning på vintern. En bostad som helt enkelt måste ses på plats!

Mäklare

Ansvarig mäklare Lotta Niward

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Lotta Niward
4,4 / 5 26 omdömen från Hittamäklare
Jag har jobbat som försäljare sedan 1987 och har bred erfarenhet av detta och allt vad det innefattar. Jag har jobbat som fastighetsmäklare som egenföretagare sedan 2005 och det är det roligaste jag vet. Med min kunskap och erfarenhet kan jag hjälpa er i er försäljning oavsett om det är lågkonjuktur eller högkonjuktur på bostadsmarknanden. Jag förmedlar och har förmedlat alla typer av fastigheter sedan 2005 och mitt mål är få både köpare och säljare nöjda för att undvika problem efter försäljningen för båda. Är säljare och köpare glada och nöjda så är jag nöjd. Jag är nåbar och svarar alltid på mejl, sms och tel. Jag strävar alltid efter att få högsta möjliga pris vid en försäljning och det får man genom att ha kunskap och lyssna på både säljare och köpare. Marknadsföringen är bred och internationell oavsett vilket  "objekt" jag har till salu eftersom ERA är ett internationellt mäklarföretag grundat 1973 i USA och är ett av de största mäklarföretagen i världen med fastighetsmäklare i 35 länder och därav har vi stor erfarenhet och höga krav på vad kunden behöver. Vill du bli nöjd och känna dig lugn då affären är klar så ska ni anlita mig. Varmt välkomna att kontakta oss oavsett om ni behöver råd och tips, vill ha en värdering eller ska flytta ifrån erat nuvarande hem.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SÄTRA 17:98
Upplåtelseform Friköpt
Län Gävleborg
Kommun Gävle
Ort Gävle
Område SÄTRA
Adress Skyttestigen 15F
80636 Gävle
Boarea (BOA) 104 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 46 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 159 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta

Områdesbeskrivning

SÄTRA

Allmänt
Sätra är en stadsdel i Gävle som började byggas på 1960-talet och har idag över
tiotusen invånare. Sätra är beläget cirka tre kilometer från stadskärnan. I
Sätra finns Idrottsföreningen IK Sätra, med sektioner som fotboll, ishockey,
bordtennis, innebandy samt volleyboll.
Sätra består av olika bostadsområden, höghus i östra delen och radhus och villor
i västra. I mitten finns Sätra centrum med diverse affärer och samhällsservice.
Barnomsorgen är god med flera dagis och skolor. Närhet till Gavlerinken, Trav
samt E4:an

Kommunikation
Goda bussförbindelser.