Såld

Strandtomt vid Dalälven med egen brygga

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  36 m²
 • Biarea
  18 m²
 • Tomtareal/mark
  1 601 m²

Fantastiskt läge med orörd natur , fiske och härliga bad på egen sandstrand! Ett riktigt smultronställe långt ifrån stadens ljud och endast två timmar från Stockholm.
Två vinterbonade fritidshus + 1 friggebod + vedbod. Total boyta för båda husen är ca 73 kvm samt en sal om ca 22 kvm i den äldsta delen av storstugan som inte är vinterbonad och som har 1-glasfönster. Wc/dusch i storstugan och vedeldad bastu med utomhusdusch i gäststugan. Fastigheten går att nyttja året runt. El finns. Eget avlopp samt vatten från egen brunn. Kaminer och vedspis i kök finns. Inglasad veranda. Avskilt läge intill vackert naturreservat vid Dalälven med rikt djurliv samt fina svamp och bärskogar in på tomten.

Mäklare

Ansvarig mäklare Lotta Niward

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Lotta Niward
4,4 / 5 26 omdömen från Hittamäklare
Jag har jobbat som försäljare sedan 1987 och har bred erfarenhet av detta och allt vad det innefattar. Jag har jobbat som fastighetsmäklare som egenföretagare sedan 2005 och det är det roligaste jag vet. Med min kunskap och erfarenhet kan jag hjälpa er i er försäljning oavsett om det är lågkonjuktur eller högkonjuktur på bostadsmarknanden. Jag förmedlar och har förmedlat alla typer av fastigheter sedan 2005 och mitt mål är få både köpare och säljare nöjda för att undvika problem efter försäljningen för båda. Är säljare och köpare glada och nöjda så är jag nöjd. Jag är nåbar och svarar alltid på mejl, sms och tel. Jag strävar alltid efter att få högsta möjliga pris vid en försäljning och det får man genom att ha kunskap och lyssna på både säljare och köpare. Marknadsföringen är bred och internationell oavsett vilket  "objekt" jag har till salu eftersom ERA är ett internationellt mäklarföretag grundat 1973 i USA och är ett av de största mäklarföretagen i världen med fastighetsmäklare i 35 länder och därav har vi stor erfarenhet och höga krav på vad kunden behöver. Vill du bli nöjd och känna dig lugn då affären är klar så ska ni anlita mig. Varmt välkomna att kontakta oss oavsett om ni behöver råd och tips, vill ha en värdering eller ska flytta ifrån erat nuvarande hem.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Österfärnebo
Adress Strångnäsvägen 78
81198 Österfärnebo
Boarea (BOA) 36 m²
Biarea (BIA) 18 m²
Tomtareal/mark 1601 m²
Antal rum 4

Karta