Såld

Mysig villa i naturnära Nolvik!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1965
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  70 m²
 • Tomtareal/mark
  1 233 m²

Jag sålde nyligen denna bostad, intresset var stort och det är fortfarande många som vill flytta till området. Om du går i säljtankar, hör gärna av dig eller boka en tid nedan. Jag har fortfarande många kunder som är intresserade.

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,8 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning GÖTEBORG HOVGÅRDEN 1:54
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Torslanda
Adress Spänstvägen 3
42363 Torslanda
Boarea (BOA) 70 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 1233 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 1 233 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta

Områdesbeskrivning

Björlanda

Torslanda är en utav Göteborgs kustnära stadsdelar med mestadels bostadsområden. Här finns mestadels villor men även en hel del bostadsrätter och radhus. Här erbjuds många fina naturområden med både skog och hav och samtidigt en härlig närhet till Göteborgs centrum. Kollektivt tar du dig enkelt till Göteborgs innerstad på några minuter och frekvens är mycket god. Från Lilla Varholmen kan du även ta dig över via färja till Göteborgs vackra skärgård och Öckerö kommun.

I Torslanda finns flertalet populära grundskolor, förskolor och öppna förskolor och många som vuxit upp här väljer att flytta tillbaka när de själva får barn. Den havsangränsande placeringen av orten gör att här finns många badplatser så som Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Lilleby och Sillvik. Sillviks naturreservat erbjuder långa vackra vandringsleder längs kusten. Tar man sig till den växande stadsdelen Björlanda, norrut, finns ytterligare några fler och även många idrottsplatser. Här finns många aktiviteter för barnen så som segling, bollklubbar, golf, ridning osv.