Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Nyckelfärdigt hus där du slipper fastighetsavgift i 15år!

Nordviksberg 21 Tjörn – Skärhamn

- Attraktivt läge - Ingen fastighetsavgift i 15år - 5.4m takhöjd - Nyckelfärdigt hus - Hörntomt - Påkostade materialval - Goda parkeringsmöjligheter på tomten - Havsnära - Badplatser i området - Nu har du möjligheten att förvärva ditt drömboende i populära Skärhamn. Med en öppen planlösning och en härlig takhöjd skapas en rymlig känsla i detta hus. Huset är dessutom utrustat med ett smart hemsystem där all elektronisk utrustning såsom vatten & larm kan styras via telefon eller surfplatta. Detta är ett förstklassigt boende med sammanlagt fyra sovrum, två badrum, groventré/tvättstuga och härliga sociala ytor mellan kök & vardagsrum. Villan är belägen i ett härligt område med ett eftertraktat läge. Välkomna till ett boende med allt man kan önska sig! Kontakta mig vid intresse.

  • Boendeform: Villa
  • Ägandeform: Friköpt
  • Pris: 5 200 000 kr
  • Rum: 5 rum och kök
  • Boarea: 141 m²
  • Tomtarea: 575 m²

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad