Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Centrala Hisingen, Övre Hallegatan 38

Övre Hallegatan 38 Göteborg – Centrala Hisingen

Rymlig 5:a om 113 kvm - Garageplats - Inglasad balkong - Fransk balkong - Stambytt och renoverade badrum och gästtoalett - Högst upp - Bredband ingår i avgiften.


Nu erbjuds äntligen en av de attraktiva 5:orna i populär HSB-föreningen Linjalen! Högst upp i huset finns denna hemtrevliga och välplanerade gavellägenhet med bl a luftigt och ljust vardagsrum, kök med bra matplats, stambytt och helkaklat badrum och gästtoalett, rymliga sovrum samt en inglasad balkong i söderläge. I avgiften ingår dessutom bredband och garageplats. På gångavstånd når man Keillers park och Ramberget, affärscentrumet vid Wieselgrensplatsen, Backaplan, Kville Saluhall, förskola, skola samt kommunikationer. Med spårvagnen når man exempelvis Centralstationen på 7 minuter. Välkomna!

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 7 174 kr/måninkl. I avgiften ingår värme, garageplats, kabel-tv, bredband och IP-telefoni. Sep. mätning av el, kall och varmvatten som tillkommer på månadsavgiften
  • Rum: 5 rum och kök
  • Boarea: 113 m²
  • Våning: 3 av 3

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad