Ted Gustafsson Fastighetsmäklare

Sanningen är inte vad man säger eller lovar, inte heller vilka kunskaper man kan stoltsera med. Den enda sanningen som finns är ens handlingar. Mina handlingar gör mig till en unik fastighetsmäklare.

Jag är uppvuxen på Hisingen så jag har god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Tack vare detta faller det sig naturligt för mig att förmedla bostäder i vår kommun. Min kännedom till samtliga orter på Hisingen gör att jag får en personlig anknytning vart jag än befinner mig. Strävar efter att varje samarbete med er kunder skall kännas personligt.

Min vision som fastighetsmäklare är att alltid leva upp till mina utfästelser och att lägga stor vikt vid att förstå just dina behov och önskemål, för att sedan tillsammans nå den bästa lösningen. Jag tar hänsyn till era önskemål och er livssituation, tillsammans tar vi oss igenom hela processen. Jag är aktiv som fastighetsmäklare på Hisingen, men förmedlar bostäder runt om hela Göteborg.

Jag står redo att hjälpa er med rådgivning och allt som hör till försäljningen av er bostad. När ni väljer att anlita mig som mäklare är det viktigt för mig att göra er nöjda och få er att känna att ni har valt rätt från början till slut. Förutom att hjälpa er att sälja er nuvarande bostad hjälper jag er gärna att hitta nästa bostad!

Jag ser fram emot att höra ifrån er!