Lediga tjänster!

Vi växer och söker fastighetsmäklare till kontoret i Göteborg!

Om oss
Hos oss på ERA Gothia Fastighetsbyrå kommer du att bli en del vårt team på fyra mäklare med mångårig erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden i Göteborg. Du får ta del av ett marknadskoncept och produktpaket som vi är mycket stolta över och som ger dig som mäklare alla förutsättningar att göra många och bra affärer.

Din skrivbordsplats blir på vårt kontor i östra Göteborg men du spenderar naturligtvis också en stor del av din tid ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att följa dina kunder och ta de följdaffärer som uppstår utanför ditt fokusområde. Hos oss får du ett stort förtroende och frihet samtidigt som du tillhör ett team av kompetenta kollegor som alltid finns där för att utbyta erfarenheter och backa upp dig. Kontoret drivs av kedjans största franchisetagare som också driver kontoren i Ale, Lilla Edet och Mölnlycke. Detta genererar mycket leads och affärsmöjligheter kontoren emellan.

Vem söker vi?
Vi söker dig som drivs av att göra affärer och överträffa förväntningar. Du ser det som en självklar del av jobbet att vårda dina kundrelationer både i pågående uppdrag och för framtiden. Vi ser gärna att du redan har arbetat något eller några år som fastighetsmäklare men har du inte det så är du välkommen att skicka in din ansökan ändå. Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna utan även de som vill bli bäst!

Din ansökan
Om du tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig skicka din ansökan till henrik.kjellberg@erasweden.com eller ring kontorschef Henrik Kjellberg på 0727-316 360 om du har några frågor. Det går även bra att skicka in din ansökan via Team Tailor