Såld

Modern 2:a i populära Amhult!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2016
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  61 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu finns chansen att förvärva denna moderna och välplanerade tvåa. Här bor du i en fräsch lägenhet med genomgående ljusa och moderna materialval och på golvet ligger ett vackert parkettgolv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten känns rymlig med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönster partierna och den inglasade balkongen.

Bostaden ligger i centrala Torslanda med närhet till matbutiker, restaurangen, skolor och butiker. Gångavstånd till Amhults resecentrum där man tar sig enkelt in till centrala Göteborg.

Låter detta som en bostad för dig? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag!

Slutpris 2 750 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Torslanda
Område Torslanda
Adress Segelflyget 8
423 37 Torslanda
Slutpris 2 750 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-04
Boarea (BOA) 61 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta