Såld

Renoveringschans i populära HSB Brf Bäckebol!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  1973
 • Våning
  3 av 3
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  68,5 m²
 • Avgift
  5 060 kr/mån
  inkl. värme, vatten samt p-plats. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 80 kr/mån som avser kabel-TV.

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i HSB brf Bäckebol. Lägenheten är i behov av renovering, perfekt för den som önskar sätta sin egna prägel. Extra plus är att bostaden har en inre reparationsfond på 33 084 kr som kan plockas ut från föreningen för att göra förbättringsarbeten i lägenheten så som att måla om, byta dörrar, nya golv eller ett nytt kök. Lägenheten har trevliga sociala ytor, välplanerat kök i vitt, badrum med tvättmaskin och rymligt sovrum med utgång till balkongen som har härlig utsikt över området. Här bor man nära natur, serviceställen och kommunikationer.

Drömmer du också om att skapa din egna prägel på ett boende? Då är detta en lägenhet för dig. Boka in dig för visning redan idag!

Bostaden är säljs via dödsbo vilket innebär att kunskapen om bostaden är därmed begränsad. Köpare bör undersöka lägenheten vid visning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Backa
Område Hisings Backa
Adress Bäckebolslyckan 19
42254 Hisings Backa
Våning 3 av 3
Boarea (BOA) 68,5 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 5 060 kr/mån
Ingår i avgiften

värme, vatten samt p-plats. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 80 kr/mån som avser kabel-TV.

Avgifts­förändringar

Föreningen har individuell mätning av hur mycket el varje bostadsrättsinnehavare förbrukar. Elen debiteras i efterhand på avgiftsavin, med en fördröjning på en månad. Månadsavgiften höjdes 2022 med 2%.

Karta

Områdesbeskrivning

Hisings Backa

HSB Brf Bäckebol är ett område med mycket grönska och olika sorters växtlighet. Samtliga våra marklägenheter har uteplats.