Såld

Välplanerad tvåa med hiss i populära Tuve!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1967
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  65,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu har du chansen att förvärva denna rymliga tvåa med stamrenoverat badrum från 2017. Här bor du i en populär och väl omhändertagen förening med trevliga grönområden. Lägenheten har en stor hall med gott om förvaring i garderober, rymligt sovrum, stort vardagsrum och kök med gott om plats till förvaring och arbetsyta. Här finns även en matsalsdel som ger möjlighet till matbord med 4-6 stolar. Från köket nås den inglasade balkongen.

Tuve erbjuder gott om grönskande natur och härliga promenadstråk som tex. Hisingsparken och dess underbara natur. Tuve Torg erbjuder all tänkbar service och här är det också gångavstånd till skola och förskola. Buss 17 tar dig till centrala Göteborg dag som natt på ca 15 min och går var 5:e minut under högtrafikerade tider.

Kontakta ansvaring mäklare eller boka in dig för visning via hemsidan redan idag.

Slutpris 1 425 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Tuve
Adress Arvesgärde 3
41744 Göteborg
Slutpris 1 425 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-21
Boarea (BOA) 65,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta