Såld

Gaveltrea med dubbla balkonger och el som ingår i avgiften!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1975
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  75,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu ges unik möjlighet att förvärva en genomgångstrea i gavelläge med stängd loftgång vilket gör att man får en extra balkong. Här kan man njuta av morgonkaffet på framsidan där morgon/förmiddagssolen tittar fram och från vardagsrummet nås den andra balkongen i härligt västerläge med grönskande utsikt där man kan njuta av eftermiddags/kvällssolen. Lägenheten är modern med vitt kök på båda sidorna vilket bidrar till gott om plats för förvaring och god arbetsyta. Vid köket intill fönstret får det plats med ett matbord med fyra stolar. Det första rummet från hallen används idag som en matsal men kan med enkelhet återställas till ett sovrum om behov finns. Vidare in i bostaden finns ett helkaklat badrum med tvättpelare som består av tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens största sovrum har en stor garderob och plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Allt detta i en trygg och stabil förening där elen igår i avgiften. Området bjuder på härlig natur och promenadstråk samt närhet till allt så som Kärra centrum med dess stora utbud. I närheten finns även förskola, skola och goda bussförbindelser in till city. Den perfekta bostaden för den som vill ha nära in till city men bo i ett lugnt och naturnära område.

Välkommen att boka in dig till visning!

Slutpris 2 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Kärra
Område Hisings Kärra
Adress Prilyckegatan 105
42532 Hisings Kärra
Slutpris 2 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-28
Boarea (BOA) 75,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta