Såld

21a våningen med utsikt mot Läppstiftet

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2019-2024
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  48,5 m²

Nu har du chansen att bo i nordens högsta byggnad!
Välkommen till denna lyxiga tvåa med hotellkänsla på våning 21 i Karlatornet!
En välplanerad tvårummare med öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom härligt stora fönsterpartier, lyxiga inredningsval och stilren färgsättning! balkong med utsikt mot läppstiftet och city, Modernt och exklusivt boende designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett modernt HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående ekparkett, sovrum med walk-in-closet och ett helkaklat stilrent badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin med torktumlare.
Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår tillgång till gym.

Visning kommer inte hållas eftersom att Karlatornet inte är färdigbyggt än. Är man intresserad finns dock möjlighet att komma in på mäklarens kontor och se över handlingar och frågor.

Slutpris 3 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Lotta Bratland

Reg Fastighetsmäklare
Lotta Bratland
Tillsammans skall vi göra en så bra bostadsförsäljning som möjligt! För en del människor innebär det att få bäst betalt, för andra att processen går så smidigt som möjligt. Min uppgift är att med kunskap och erfarenhet leverera verktygen som kan ta dig dit just du vill. Och jag ser det som en ära och tar uppgiften på stort allvar med min enorma målmedvetenhet. Det är ett fantastiskt yrke jag har och jag brukar få höra av mina kunder att det märks att jag älskar det. Jag har arbetat i fastighetsmäklarbranschen i 4 år, varav de sista 3 som registrerad mäklare. Med mig får du uppleva en trevlig och trygg process oavsett om du är köpare eller säljare. Jag gör allt för att ge dig svar på dina frågor och presentera bostaden på ett så rättvist och transparant sätt som möjligt. Det är med glädje jag njuter av lyckan i köparens ögon och säljarens tacksamhet när en stor affär går i hamn. Mitt driv och engagemang speglar sig på flera områden i mitt liv. När jag inte arbetar är jag ibland ute i skogen då jag är gruppchef i Hemvärnet. Leda och motivera är något jag tycker är roligt! På semestern hittar du mig ofta vid havet eller vandrandes på fjällen eller kanske i trädgården, fixandes med vårat hus. Ofta har jag min sambo till sällskap och förmodligen har vi en livlig, juridisk diskussion igång. Något du också kan få ta del utav, mitt stora intresse i juridikens komplexitet och jag uppskattar att få guida er igenom den djungeln. Jag studerade, till skillnad från många andra, 4 år på högskola till fastighetsmäklare, för att få mer ekonomisk och byggteknisk utbildning. Jag ser fram emot att träffa er ute i bostadsdjungeln. Jag är verksam i Eriksberg, Lindholmen, Centrala Hisingen, Bräcke, Lundby, Säve och Rödbo. Jag hoppas vi ses!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Lindholmen
Adress Lodjursstråket 1 (Karlatornet)
417 55 Göteborg
Slutpris 3 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-02
Boarea (BOA) 48,5 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta