Såld

Charmigt gavelradhus i Tuve!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1968
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  105 m²
 • Biarea
  63 m²
 • Tomtareal/mark
  321 m²

Nu har vi chansen att förvärva detta populära gavelradhus på Almhöjdsvägen! Här bor ni i ett trevligt område med både garage och parkeringsplats som ingår i samhälligheten och mycket mer. Bostaden är välplanerad med de sociala delarna på entréplan och de mer privata delarna en trappa upp. Utöver detta finns en källare med ett allrum samt ett stort förråd. Från vardagsrummet på entréplan nås även uteplatsen med härlig grönskande trädgård. Ett unikt tillfälle att sätta sin egna prägel då mycket invändigt är i originalskick.

Tuve erbjuder gott om grönskande natur och härliga promenadstråk som tex. Hisingsparken och dess underbara natur. Tuve Torg erbjuder all tänkbar service och här är det också närhet till skola och förskola. Buss 17 tar dig till centrala Göteborg dag som natt på ca 25 min och går var 5:e minut under högtrafikerade tider!

Slutpris 3 620 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Tuve
Adress Almhöjdsvägen 79
41746 Göteborg
Slutpris 3 620 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-16
Boarea (BOA) 105 m²
Biarea (BIA) 63 m²
Tomtareal/mark 321 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta