Såld

Kolonistuga i mysiga Gunnesby!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1974
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  38 m²
 • Biarea
  10 m²
 • Tomtareal/mark
  200 m²

Välkommen vackra och omtyckta Gunnesby koloniträdgårdar och denna välskötta stuga på Sologången 67. Här bor man med två/tre rum och kök samt ett praktiskt sovloft. Men som alla vet så är det utsidan som lockar med en kolonistuga. Här finns gott om gräsyta att röra sig på samt en väl tilltagen altan att nyttja för trevliga sammankomster. Förråd och växthus finns självklart också på tomten. Gemenskapen i området är god och här kan man spendera sommaren i en stressfri och avkopplande miljö.

Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. det anordnas midsommarfirande, gemensamma kräftskivor , sportevenemang visas på storbilds tv i gemensamma samlingslokalen. I servicehuset har du duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barnen. En kort promenad bort når du den gemensamma badplatsen vid Nordre älv där kan man njuta av sommarens varma dagar!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller anmäl dig till visningen.

Slutpris 650 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Säve
Område Gunnesby Koloniträdgårdar, Säve
Adress Sologången 67
42378 Säve
Slutpris 650 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-13
Boarea (BOA) 38 m²
Biarea (BIA) 10 m²
Tomtareal/mark 200 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta