Såld

Välplanerad tvårummare på centrala Hisingen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1952
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  52 m²

Välkommen till denna charmiga tvåa med en yta på 52 kvadratmeter och en härlig balkong i västerläge. Denna bostad är perfekt för dig som vill ha närhet till stadens liv och samtidigt uppskattar en lugn och avkopplande tillflyktsort.

Bostaden är ljust och luftigt och erbjuder generösa ytor med möjligheter till en personlig touch. Den rymliga balkongen är den perfekta platsen att njuta av kvällssolen eller för att umgås med vänner och familj under varma sommarkvällar. Denna bostad är perfekt för dig som vill sätta din egna prägel.

Det utmärkta läget innebär att du har enkel tillgång till olika kommunikationsmöjligheter och är bara några minuter bort från buss- och spårvagnshållplatser, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden. Dessutom finns det gott om bekvämligheter och service i närheten, inklusive butiker, restauranger och rekreationsområden.

Här ges möjligheten att skapa en harmonisk tillvaro i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden. Perfekt för dig som vill kombinera stadspuls med ett lugnt boende. Missa inte chansen att bli en del av denna trivsamma och levande gemenskap.

Välkommen att boka in dig på visning till ditt nya hem!

OBS! Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul.

Slutpris 1 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Minna Bahmiary

Reg Fastighetsmäklare
Minna Bahmiary
5,0 / 5 26 omdömen från Hittamäklare
Oavsett om det är hus eller bostadsrätt du ska köpa eller sälja på Hisingen, Partille och Lerum med omnejd så kan ni känna att ni är i trygga händer. Social och lättsam i kombination med min seriositet gör att vi tillsammans hittar vägarna mot ett riktigt gott samarbete. Som mäklare vill jag alltid kundens bästa, oavsett vilken typ av affär som skall genomföras. Olika kunder har olika förutsättningar och behov, men alla skall känna sig trygga i att de har gjort en lyckad affär tillsammans med mig. För mig betyder bästa pris att alla parter är nöjda efter den genomförda affären. Höga krav är något som kunderna med all rätt skall ställa på mig och med min tävlingsinstinkt älskar jag att nå ett maximalt resultat, en nöjd kund är det bästa jag vet! Din bostadsaffär kan vara ditt livs största affär och med mig kommer allt fungera precis som du önskar, seriösa affärer kräver en engagerad mäklare och det får du i mig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Kvillebäcken
Adress Vårlöksgatan 5C
41706 Göteborg
Slutpris 1 500 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-07
Boarea (BOA) 52 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta