Såld

Stor tvåa i populära Lunden!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1932
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  61 m²

Låt mig få presentera en mysig och rymlig tvårummare i omåttligt populära Lunden. Två trappor upp på Karlagatan 34B finner ni denna genomgångstvåa. Huset har stått här sedan 1932 och ligger längst upp på gatan vilket innebär att här är harmoniskt och lugnt. Härifrån kan man enkelt promenera in till stan och ni som vill åka kollektivt kliver smidigt på buss nummer 60. Håller man sig i Lunden eller Göteborgs östra centrum så finns det gott om restauranger och kaféer. Nere på Redbergsplatsen finns t.ex. Ostindiska Ölkompaniet där stadsdelens invånare gärna samlas för en bit mat, gott sällskap och en och annan svalkande dryck. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och har god ekonomi och gemenskap. På innergården har medlemmarna gemensamma odlingslådor och även en gemensam grillplats.

Flyttstädning har redan utförts i lägenheten och ytterligare städning kommer ej att utföras.

Välkommen att anmäla er till visning via vår hemsida. Har ni frågor om försäljningen kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

Slutpris 2 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Lunden
Adress Karlagatan 34B
41661 Göteborg
Slutpris 2 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-27
Boarea (BOA) 61 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta