Såld

Modern etta högst upp i huset med hiss!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1966
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  37,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Drömmer du också om en lägenhet högst upp i huset med inglasad balkong i populär förening? Då behöver du inte leta längre. På våning 4 av 4 (hiss finns) hittar du denna välplanerade etta. Du välkomnas av en stor hall med gott om plats till avhängning innanför skjutdörrsgarderoberna. Vidare in i bostaden har du ett rymligt vardagsrum med goda sällskapsytor med plats för soffa, säng, matbord och tv-möbel. Härifrån nås balkongen med plats för loungemöbler. Den är inglasad och fungerar perfekt som en förlängning av rummet. Här kommer du spendera många timmar under stora delar av året. Köket finner du invid vardagsrummet med bra förvaring och arbetsyta. Köket har härligt naturligt ljus från balkongen. Utöver detta har bostaden ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin.

Arvesgärde är ett lugnt område i Tuve. Bostaden ligger endast ett stenkast från Tuve torg som erbjuder ett stort serviceutbud, gym, apotek, bageri, mataffärer, restauranger och mycket mer. I området finns även förskolor, skolor, idrottsplats, ishall och 4h.gård. Tuve erbjuder gott om grönskande natur och härliga promenadstråk som tex. Hisingsparken och dess underbara natur. Buss 17 tar dig till centrala Göteborg dag som natt på ca 15 min och går var 5:e minut under högtrafikerade tider.


Låter detta som en bostad för dig? Tveka inte att kontakt mäklaren för en visning av denna fina lägenhet!

Slutpris 1 450 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort GÖTEBORG
Område Tuve
Adress Arvesgärde 4
41744 GÖTEBORG
Slutpris 1 450 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-21
Boarea (BOA) 37,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 1

Karta