Såld

Unikt Tillfälle i Vallda! Renovera eller bygg ditt drömhus på en stor tomt med naturskön omgivning!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1963
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  35 m²
 • Biarea
  5 m²
 • Tomtareal/mark
  1 888 m²

Drömmer du om ett hus i harmonisk landsbygd med närhet till stadsliv? Då har vi den perfekta fastigheten för dig i Vallda, bara 10 km från Kungsbacka centrum och ca 3,4 mil från Göteborg. Denna fastighet på hela 1888 kvm erbjuder dig möjligheten att skapa din alldeles egna drömboende. Här kan du renovera det befintliga huset eller bygga ditt eget drömhus, se planbestämmelserna under dokument. Fastigheten har ett garage med förråd och en tvättstuga med dusch, dessa ligger i anslutning till garaget. Vid sidan av garaget ligger en byggnad i anslutning, perfekt till förvaring av trädgårdsredskap.

Fastigheten ligger i Vallda som är en populär ort med närhet till hav och vackra naturomgivningar, var du än befinner dig. Gillar du golf eller har egen båt så finns både golfbanor och båthamn inom nära avstånd. Vallda ligger 6 km från Kungsbacka centrum och ca 2,5 mil från Göteborg. I närheten finns en förskola, skola upp till årskurs 9, distriktsköterska och tandläkare, det finns också postservice, livsmedelsbutik, kiosk och pizzeria på nära håll. Vallda är den perfekta platsen för dig som drömmer om ett liv på landet med stadsnära bekvämligheter. Här kan du skapa ditt eget paradis och njuta av Valldas vackra natur och närheten till både havet och Kungsbacka centrum.

Kontakta oss redan idag för att få mer information om denna fantastiska möjlighet. Det här är ett unikt tillfälle, och du vill inte missa det! Vi ses på visningen!

OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Slutpris 3 150 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Halland
Kommun Kungsbacka
Ort Vallda
Adress Sofies väg 11
43494 Vallda
Slutpris 3 150 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-31
Boarea (BOA) 35 m²
Biarea (BIA) 5 m²
Tomtareal/mark 1888 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta