Såld

Modern 3:a med högt läge och dubbla balkonger!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2021
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  99 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Högt upp i huset välkomnas ni till denna välplanerade lägenhet med öppen planlösning. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som ligger i tre väderstreck och genomgående ljusa ytskikt vilket ger en modern och luftig känsla och på golvet ligger ett enhetligt parkettgolv. Lägenheten har två rymliga sovrum och en klädkammare som med enkelhet kan användas som kontor eller barnrum om behovet finns till ett extra sovrum. Från det största sovrummet nås en av de två balkongerna som ligger i soligt söderläge med plats för loungemöbler, växter eller möblemang efter önskemål. Den andra balkongen nås från vardagsrummet, även denna i bra storlek som ger plats för större utemöbler. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning i mitten av bostaden. Köket är påkostat från Vedum och har rostfria vitvaror från Siemens. Invid fönstret i köket ges plats för större matbord med stolar. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med tvättavdelning och en gästtoalett i hallen. Här bor ni i en moderna och påkostad lägenhet med ett centralt läge i populära Tuve. Gångavstånd till Tuvetorg och nedanför bostaden finns restaurangen och serviceställen. Bussen tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Vill ni också bo i en nyproducerad lägenhet men inte vänta på att flytta in? Då är detta en bostad för er. Kontakta mig för mer information och förhandsvisning!

Slutpris 3 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Tuve
Adress Gubbe-Lars väg 4
41747 Göteborg
Slutpris 3 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-29
Boarea (BOA) 99 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta