Såld

Modern och nyproducerad etta!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2022
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  29 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till denna välplanerade etta som stod färdig 2022. Lägenheten är modern med vita väggar och ett snyggt ekparkettgolv. Du välkomnas av en hall med klinker direkt innanför dörren. Till vänster finner du avhängningsmöjligheter och garderob. Direkt till höger ligger det moderna helkaklade badrummet med grått klinker och vitt kakel. Badrummet är försedd med golvvärme och med kombitvättmaskin för att underlätta vardagen och ge extra komfort. Vidare in i bostaden finner du en öppen planlösning med kök och vardagsrum. Rummet ger plats för matbord, säng och soffa. Kökets som är från Vedum går i grått och den maskinella utrustningen som är rostfria består utan kyl/fry, spishäll, inbyggd ugn och micro, fläkt och diskmaskin. Lägenheten har ett härligt naturligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och balkongen. Väl ute på balkongen njuter du utav morgon/förmiddagssolen. Här får du med enkelhet plats med loungemöbler eller cafébord med stolar. Här bor du ett stenkast från hållplatsen som snabbt tar dig in till centrum samt nära matbutik, serviceställen och restauranger. Vill du hellre ta cykeln så tar det ca 10 minuter till Linnéplatsen.

Vill du bo i en nyproducerad lägenhet med närhet till allt? Då är detta en lägenhet för dig.! Boka in dig för visning redan idag!

Slutpris 1 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Västra Frölunda
Område Flatås
Adress Famngatan 10
42170 Västra Frölunda
Slutpris 1 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-25
Boarea (BOA) 29 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 1

Karta